Vilmorin semena

Različna kakovostna semena podjetja Vilmorin Garden, ki so enostavna za gojenje. Z njimi lahko ustvarimo čudovit vrt in balkonsko ureditev.

Na voljo v Merkurjih in dobro založenih zadrugah.

Vilmorin semena na traku

Semenski trak predstavlja več prednosti. Je iz biološko razgradljivega materiala, vsebuje semena v primernem razmaku in tako zagotavlja optimalno setev, saj rastlin kasneje ni treba redčiti.

Vilmorin bio semena

BIO seme se pridobiva le iz najboljših matičnih rastlin – torej takih, ki so najbolj odporne na bolezni in škodljivce. BIO pridelano seme je najboljša izbira za ljubitelje zdravega načina življenja, saj zagotavljajo zdrav in okusen pridelek.

Vilmorin kalčki

Semena kalčkov vsebujejo vitamine in minerale, ki so nujno potrebni za naš organizem. Uporabljamo jih kot dodatek k različnim jedem, solatam in sendvičem.

Priprava:
1. Semena dobro operite in jih nato namakajte 6-8 ur v hladni vodi, nato jih enakomerno razporedite po posode za kalitev. Kalčke obvezno spiramo 2 krat dnevno.
2. Po 3 do 5 dneh bodo semena vzklila. Poskusite jih med kaljenjem in jih poberite, ko vam je okus najbolj všeč. Kalčke pred uživanjem operite z vodo. Poberite jih ko so kalčki veliki 3-5 cm.
3. Kalčke lahko hranite 3-4 dni v hladilniku.

Picount semena

Skrbno izbrana različna kakovostna semena, ki so enostavna za gojenje. S katerimi lahko ustvarimo čudovit vrt in balkonsko ureditev.

Na voljo v Merkurjih in dobro založenih zadrugah.