Ponudba dvoletnic

Ponudba dvoletnic

Spoštovani vrtnarji, ponovno je pred Vami čas za načrtovanje pridelave rastlin za prodajno sezono jesen in pomladNaš dobavitelj sadik Syngenta kot je že tri desetletja najbolj prepoznavna prav po mačehi. Svoj asortiman je v letu 2010 s pripojitvijo podjetja Goldsmith še dopolnila. Že dobro uveljavljene in prepoznavne sorte mačeh na našem tržišču redno dopolnjujemo z novostmi in izboljšavami. V letošnjem letu ponosno predstavljamo katalog dvoletnic z novostmi, med katerimi želimo izpostaviti naslednje sorte velikocvetnih in drobnocvetnih mačeh:

Delta, sorta z najširšim izborom barv na tržišču, je dobila nove člane, iz tretje generacije izboljšane genetike. Vse predstavnice tretje generacije odlikuje naravna kompaktna rast, razraščanje rastlin v širino ob korenu rastline, veliki cvetovi s stabilnimi in močnimi cvetnimi listi. V seriji sta letos izboljšani dve sorti in sicer Delta® Gold with Blotch improved in Delta®True Blue improved.

Endurio, izenačeno pol visečo mačeho odlikuje obilno cvetenje. Serija je primerna tako za zasaditve gredic kot okenskih korit in visečih posod. Serija se ponaša z dvema dodanima barvama Enduriotm Yellow with Purple Wing in Enduriotm Pink Shades.

Deltini predstavlja novo generacijo mačeh na tržišču. Postavlja nove sodobne standarde v segmentu mini mačeh. Serijo odlikuje morje intenzivnih cvetov. Od ostalih minic jih poleg bogatega števila cvetov loči tudi izjemo kompakten habitus, bogato razraščanje značilno drobnolistne mase. Že na tržišču uveljavljenim enajstim barvam, v letošnjem letu ponosno dodajamo dve dodatni barvi Deltinitm Yellow in Deltinitm Copperfield.

Pozorno preglejte naš katalog, kjer boste poleg že omenjenih novosti našli bogat sortiment primul, kateri je tako raznolik in pester, da Vam lahko zagotovi prodajo cvetočih primul od decembra do konca marca. Na strani 32 je predstavljen terminski plan cvetenja posameznih sort. V sezoni 2011-2012 smo z zadržanostjo predstavili novo serijo Marli. Serijo Marli krasijo bogato polnjeni cvetovi atraktivnih barv, primernih za modne trendovske zasaditve. Polnjeni cvetovi so pokazali izjemno odpornost na botritis. Serijo sestavlja sedem samostojnih barv in mix.

Posebej velja izpostaviti serijo Bellisa Speedstar, ki jo odlikujejo veliki cvetovi že v jesenskem času.

V katalogu je predstavljena tudi serija Ranunculus Magic, ki se vzgaja brez regulatorjev rasti.

Tudi v letošnjem letu bomo v podjetju Picount nadaljevali z vsemi promocijskimi aktivnostmi in s tem pripomogli k Vaši uspešnejši prodaji.