O nas

Podjetje Picount d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2010. V letu 2011 smo začeli z oskrbo profesionalnih slovenskih vrtnarjev s sadikami in semenom okrasnih rastlin. Podjetje je vseskozi uspešno rastlo in se širilo tako regionalno, kot tudi na druge ravni poslovanja. Danes podjetje deluje na 3 področjih: Okrasne rastline, Varstvo rastlin in Dom&Vrt.

Na področju okrasnih rastlin postajamo prepoznaven regionalen dobavitelj. V Srbiji je ustanovljeno hčerinsko podjetje z namenom prodaje okrasnih sadik. V Sloveniji je podjetje investiralo v lastne proizvodnje kapacitete – rastlinjake, kjer se koreninijo okrasne rastline kot so pelargonije in krizanteme,… V ostalih državah regije delujemo preko partnerskih podjetij – distributerjev.

Na področju varstva rastlin smo postali prepoznaven dobavitelj v Sloveniji. Številni globalni dobavitelji nam nudijo širok izbor produktov. Tesno sodelujemo z Zadrugami in kmetovalci. Naša strokovna ekipa je v vsakem trenutku pripravljena pomagati s strokovnimi nasveti.

Na področju Dom&Vrt skušamo ugoditi še tako zahtevnim potrošnikom. Skrbno izbiramo dobavitelje in programe. Ekipa na terenu skrbi za prepoznavnost blagovnih znamk na trgovskih policah.

Picount d.o.o. - ekipa 2022